גרד תכוף בכף רגל ימין אחורית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/03/2021 | 17:32 | מאת: שרי

בחודש האחרון יש לי גרד מטריד ותכוף בכף רגל ימין, בעיקר בלילה, וזה התחיל זמן קצר אחרי שעשיתי הזרקת קצף לוורידים בגב של שתי כפות הרגליים (סיבה אסטטית). לא יודעת אם יש קשר, אבל רציתי לדעת האם יתכן שיש אלרגיה כתוצאה מהתפוררות הורידים בתוך העור הגורם לגרד, ואם כן, האם יש משחה ו/או כדורים שיעזרו, ומתי זה יעבור.

הזרקות קצף עלולות לגרום לגרד . במידה ואין סימנים עוריים אחרים ממליצה למרוח TRAUMIL . אם יש סימנים עוריים יש לפנות לרופא שבצע את ההזרקות

מנהל פורום כלי דם ורידים