זרם ותזוזה של הורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/02/2021 | 14:44 | מאת: ליאור

שלום, לאחרונה אני מרגיש זרמים ומעיין "קפיצות" של הורידים באיזור ספציפי בירך של רגל ימין. אני ממש יכול לראות, בזמן מנוחה, את האיזור זז ורועד ולהרגיש זרמים באיזור. אין לי מושג למה זה קורה אבל זה מטריד אותי. אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך.

ליאור שלום לא ציינת את גילך וגם לא האם אתה סובל מבעיה ורידית כלשהי. בעקרון לפי התאור של מדובר אולי בפסציקולציות . על כל פנים זה לא קשור לורידים . ממליצה לפנות לנוירולוג.

מנהל פורום כלי דם ורידים