נרופתיה מטורפת ברגלים מחריפה אחרי קורונה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

09/02/2021 | 21:28 | מאת: שיר

סכר ית תמעד היתה נורופתיה ברקע בזמן הקורונה ואחריה כאבים מטורפים נורופתים ברגלים קיבלתי זרירות קלקסן וזה הוקל ...החלמתי מקורונה אבל עדיין חלושה מאד כל התוםעות חלפו םרט לנרוםתיה.קשה לי לחכת נטיה לנפילה ...אחות נתקשתה למצוא דוםק היה חלש נקבע דופלר לעוד שבוע ובנתיים משתגעת מכאב מה זה האם זו תופעת לוואי מוכרת מה עושים האם זה מסוכן.

לא ציינת את גילך והאם ידוע על בעיות כלי דם לפני הקורונה. מחלת הקורונה עלולה לגרום לקרישי דם בורידים או בעורקים ,אך גם גורמת לכאבי מפרקים ושרירים. הסוכרת גורמת לנוירופתיה אולם זו מתבטאת בד"כ בתחושה של נימול . מציעה שתבדקי בקרוב על ידי מומחה לכלי דם .

מנהל פורום כלי דם ורידים