בעיות בריאות אחרי מנה ראשונה נגד קורונה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/02/2021 | 19:06 | מאת: ברוך

שלום אני (בן 45)לא מרגיש טוב כבר 3 ימים אחרי מנה ראשונה של היסון נגד קורונה-כובד ופיזור בראש, סחרחורת והיום מדדתי לחץ דם ומצאתי-145/95 ובפעם שניה 135/85. אצלי מעולם לא היה לחץ דם גבוה,תמיד היה 120/80 עד לפני חיסון נגד הקורונה. האם זה יעבור? או שזה בלתי הפיך? האם לעשות מנה שניה?

05/02/2021 | 12:39 | מאת: דר אברהמי

מניח שאם קשור לחיסון אז כמו כל תגובה גופנית יכול לקחת כמה ימים עד שבוע שבועיים . בהחלט יש מקום לקחת חיסון כי הקורונה יותר מסוכנת מתגובה קלה לחיסון . ממליץ להתיעץ עם רופא המשפחה

מנהל פורום כלי דם ורידים