התייעצות בעניין בדיקה לעורקים חסומים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/02/2021 | 17:51 | מאת: אדם

אני בן 36, לאחרונה אני סובל מכאבי ראש בלתי פוסקים עם תחושת לחץ עצומה גם באיזור הרקות (צידי הראש תפוסים) והמצח וגם מאחור, ישנם הרגליים מרגישות תפוסות כל הזמן ומעט נפוחות באיזור השוקיים וכאבים באחורי הירך והיו בחודשים האחרונים כאבים בצידי הצוואר, כמו כן ישנה תחושה של גפיים קרות וגם באיזור החזה מידי פעם, וכאבים בבטן התחתונה באיזור הטבור עם נפיחות ארעית ובעיקר בזמן מאמץ, אני מטופל באיזיטרול עם כולסטרול ושומנים בדם במעקב ובאיזור הנורמה, עברתי US ורידי רגליים וידיים שיצא תקין, ולפני חודשיים Pet ct Dotatate כחלק ממעקב שגרתי שיצא ללא ממצא, האם יכולה להיות בעיה בעורקים כאשר הורידים תקינים והאם לבצע US עורקים או MRA? תודה

05/02/2021 | 12:38 | מאת: דר אברהמי

לבדיקת עורקים מספיק בדיקת רופא ואם צריך הדמיה ראשונית דופלקס עורקי צואר ולחצים עורקיים ברגלים . קלינית לפי התאור לא נראה שקשור לכלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים