נפיחות ברגל ובלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/01/2021 | 12:50 | מאת: ל

שלום ד"ר עברתי לפני שנתיים ניתוח לכריתת גוש סרטני בבלוטת תריס ודיסקציה שבה הוצאו בלוטות לימפה נגועות מאז הניתוח בהדרגה יש נפיחות שלא יורדת ברגל (בצד של הניתוח של הבלוטה) זה כל הזמן מגרד באיזור והפצעים לא עוברים שם אני בחורה בריאה ועוסקת בספורט ולוקחת כדורים לבלוטה באופן קבוע. הנפיחות ברגל למטה מאד משמעותית וזה מאד מציק מה אפשר לעשות? תודה מראש

05/02/2021 | 12:33 | מאת: דר אברהמי

לפנות לכירורג כלי דם לבדיקה . להבנתי הניתוח בוצע בצוואר כך שאיני רואה קשר בין הדברים

מנהל פורום כלי דם ורידים