כפות הידיים נרדמות בשינה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/01/2021 | 06:41 | מאת: מירי

שלום רב, כפות הידיים שלי נרדמות רק בלילה. Emg תקין mri צווארי תקין, 2 נוירולוגיות שרו אותי וגם לא ראו משהו חריג. רופאת המשפחה משערת שזה מחרדה ונתנה לי כדורים. מה זה עוד יכול להיות? אני רוצה לציין שלפעמיים הן נרדמות יחד לפעמים רק שלושת האצבעות הראשונות ולפעמים רק הקמיצה ןהזרת

05/01/2021 | 10:26 | מאת: ידיים נרדמות

הרדמות זה ענין של לחץ על עצב לרוב תנוחתי לכן רצוי למצו תנוחה של ידיים ישרות לצד הגוף ולא מכופפות מעל לראש למשל. בכל מקרה זה לא בעיית כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים