ורידם לא בולטים ונימים מתפשטים בגוף

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/12/2020 | 22:33 | מאת: אמארה

שלום, אני בת 23 בריאה רווקה. לפני חודשים בודדים התחלתי לראות את הורידים שלי בגוף הם נהפכו להיות ברורים וצבעם חזק כחול. נסיתי לברר את העניין אף אחד לא התייחס אליי. מה שמדאיג אותי עכשיו שהתחילו חא מזמן להופיע אצלי בעור הגוף והפנים נימים קטנים סגלגלים שכמעט כל יומיים מתפשטים וזה נורא מפחיד אותי. אני לא יודעת למה זה קורה ומה הטרגר שלו ואיך זה יפסיק אני מפחדת שיום אחד כל הגוף שלי יהפוך להיות כך ואני עדיין צעירה האם יש לך אבחון לזה ד"ר והאם תוכל להגיד לי אם יש טיפול ומה לעשות? התור שלי לכירורג כלי דם רחוק מדיי ואינני מצליחה להתאפק

06/12/2020 | 12:38 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא נשמע מדאיג בכל מקרה נימים זה לרוב ענין משפחתי תלוי הורמונלית אז אם התחלת לקחת גלולות לאחרונה אולי יש החמרה . נימים אינם מסמנים בעיה ובדיקת כ כלי דם או רופא עור היא הבדיקה להבנת הענין

מנהל פורום כלי דם ורידים