משהו זז לי ברגל בשוק לאחר הוצאת ורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

17/10/2020 | 17:05 | מאת: משהו זז בשוק לאחר הוצאת ורידים בזמן הליכה

שלום.עברתי ניתוח להוצאת ורידים בשוק שמאל.לאחר שבועיים יש לי תחושה ליד המקום שהוצאו הורידים בזמן הליכה כאילו משהו זז שם.שאני יושב אין בעייה.בזמן הליכה אני מרגיש כאילו משהו זז שם בשוק כמו וריד משוחרר או משהו אחר. וזאת הרגשה לא נעימה.לא רואים כלום בעיין ,אבל שמעבירים את היד מרגישים נפיחות קלה והמקום קשה.מה זה יכול להיות והאם זה קשור לניתוח שהוציאו את הורידים.והאם יש מצב שפגעו במשהו.והאם זה יעבור??

18/10/2020 | 07:30 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ניתוח ורידים . אכן קשור לניתוח ולרוב עובר לאחר שלושה חודשים

18/10/2020 | 07:36 | מאת: ארז

שלום.דוקטור נכבד,האם אפשר בבקשה תגובה יותר מפורטת.מה זה זז לי שם? פשוט זה מלחיץ נורא.כאילו וריד שזז וחוזר.תחושת אי נוחות.למה זה קורה וממה?

מנהל פורום כלי דם ורידים