חסימה (כנראה אנטומית) ב קרוטיס פנימי ICA

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/10/2020 | 15:52 | מאת: yoyo63

בבדיקה לפני 3 שנים - לא הודגם עורק-המענח רשם - ייתכן וריאנט אנטומי או חסימה מלאה של העורק. עד כמה "מסוכן" ואקוטי העניין והאם עליי להיות במעקב פעם בתקופה ? אני חווה מדיי פעם כאבי ראש ומועקה קבועה במצח שמאל עם זרמים מאחוריי אוזן שמאל ושאלה נוספת - האם הדבר אמור להשפיע על הזיכרון כי לא מצליח לזכור פגישות ותוכן של אירועים בטווח ארוך. תודה רבה

07/10/2020 | 15:17 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ממליץ לחזור על הבדיקה ולהיוועץ בכירורג כלי דם . התסמינים שצינת לא נראים כחלק ההממצא שפעונח בדופלקס

מנהל פורום כלי דם ורידים