שאלה לגבי כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/09/2020 | 16:35 | מאת: מור

שלום ד"ר לפני יומיים התחילו כאבים בכפות רגליים בגלל עמידה ממושכת, הכאבים עברו לקרסול ומאחורי ברך שמאל שם יש לי ורידים וגידים בולטים מעט. לקחתי קרטיה 100 אתמול והיום והכאבים חלפו ברוך השם. עכשיו ראיתי שיש מעט נפיחות מתחת לברך, אין אודם ואין חום. יש לציין pfo מולד בלב שזה חור במחיצה עם דלף קטן דו צדדי. עכשיו אין כאבים מה אתה ממליץ לעשות, להמשיך עם הקרטיה? ואיזה בדיקות אתה ממליץ לעשות?

07/10/2020 | 15:15 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אם הכל חלף ואין בצקת אז לא נראה שקשור לקרטיה או לורידים . בכל מקרה ניתן להיוועץ עם כירורג כלי דם . באם בצקת משמעותית אז ודאי לבדיקה

08/10/2020 | 15:53 | מאת: מור

שלום ד"ר, יש נפיחות אזורית קטנה מתחת לברך, האם זאת בצקת?

מנהל פורום כלי דם ורידים