טיפול בגלי רדיו לבעיות ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/09/2020 | 11:21 | מאת: גלית

שלום לכם ותודה רבה, יש לי אי ספיקה במסתמי הספנה הגדולה ברגל ימין.בעיה במערכת הורידים הלא עמוקה בשתי הרגליים.הרופא המליץ על טיפול בגלי רדיו. 1.האם הטיפול מוצלח? 2האם זה כואב? 3מה משך זמן ההחלמה? 4האם באמת עדיף לטפל בבעיה או ללכת רק עם גרב אלסטית? תודה רבה

13/09/2020 | 13:28 | מאת: ד"ר רם אברהמי

טיפול מיתר צורך בגרב אלסטית הטיפול לא כואב עם 99% הצלחה ראשונית ן3 % הישנות ורידים בחמש שנים . אין ממצש החלמה צריך גרב אלסטית שלמה לשבועיים חודש ופעילות רגילה

13/09/2020 | 14:44 | מאת: גלית

תודה רבה. לא כל כך הבנתי את ההתחלה.טיפול מיותר?99%הצלחה?ממליץ לטפל בזה,והאם זה יחמיר אם לא מטפלים?

מנהל פורום כלי דם ורידים