אולטרא סאונד מערכת הוורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/08/2020 | 20:52 | מאת: דליה

בפיענוח בדיקת מערכת הוורידים צוין בצד ימין מערכת ורידים שטחית ספנה גדולה:בלתי ספיקה בגובה עליון של השוק. הספנה מלווהבענפים באספקט פנימי של הירך ובאספקת פנימי קדמי של השוק כאשר הינם באי ספיקה. בצד שמאל ספנה גדולה ספיקה. הספנה מלווה בענפים מעטים באספקט פנימי של הירך. יכול להסביר מה פירוש ומה עלי לעשות. תודה וערב טוב

21/08/2020 | 11:36 | מאת: ד"ר רם אברהמי

הכל טוב מערכת הורידים העיקרית העמוקה תקינה מערכת שטחית בחלקה זרימה גם למטה במקום רק למעלה ואז יש ורידים ניתן לטיפול ממליץ ליעוץ כ כלי דם אלי 036557700

מנהל פורום כלי דם ורידים