דליות - ורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

17/08/2020 | 12:59 | מאת: יעל

שואלת בשביל אבי אבי בן 80. יש לו הרבה ורידים בולטים (מאוד) ברגליים. כבר מספר שנים. הרופא המליץ לו להשתמש בגרב אלסטית, אבל זה לא עוזר. האם יש טיפול טבעי? איזה טיפול מתאים למצב כזה בהתחשב בגילו מה ההשלכות במידה ולא מטפלים בבעיה? תודה מראש

17/08/2020 | 13:35 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אם אין פצעים או דימום אז לא בעיה ניתן להיבדק על ידי ובמידה ומתאים יכול לעבור טיפול ברורידים המקולקלים . במנוחה רגל מורמת תמיד עוזר . יש להמשך פעילות רגישלה גרב לא פותרת הבעיה אך יכולה לעיתים להקל על הבצקות וכאי רגליים לקביעת תור 036557700

17/08/2020 | 18:08 | מאת: יעל

תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום כלי דם ורידים