דופלר ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/07/2020 | 18:52 | מאת: אילנה

שלום רב, אני סובלת בזמן האחרון בכאבים חזקים ברגליים מאזור ברך ומטה, האורטופד שלח אותי לכירורג כלי דם והכירורג נתן לי בדיקת דופלר ורידים. היום קיבלתי תוצאות, הכל תקין, חוץ מברגל שמאל אי ספיקה קשה בעצמתה בוריד הספנה ארוכה בירך. מה זה אומר, ומה אמורים לעשות את זה. באותו יום הכאב במקרה היה ברגל שמאל, אך לעיתים זה ברגל ימין. האם זה קשור?

27/07/2020 | 07:18 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אי ספיקה של וריד יכול לתת כבדות בצקת והתכווציות ברגליים . ניתן לטיפול מציע שתקבעי תור אלינו תלמ מרכז רפואי 036557700

מנהל פורום כלי דם ורידים