מחפשת רופא שמתמחה בטיפול בליפודמה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/06/2020 | 16:55 | מאת: שי

מחפשת רופא שמטפל בליפודמה.לא מצאתי אף רופא שמכיר את התחום,ולא מצאתי כמעט מידע. תודה רבה!

19/06/2020 | 10:16 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ליפאדמה הינה מה שנקרא צלוליט . האספות רקמת שומן מרובה בתת עור. א זה גנטי לא מחלה תלוי במידה מסוימת למשקל גוף ולגיל הטיפולים כירורגיה פלסטית שאיבת שומן וכל מיני שיטות שונות שחלקן לא מאוד יעילות להמסת השומן התת עורי . על ידי חימום הקפאה . המצב לא דורש מסג לימפטי או טיפול תרופתי

20/06/2020 | 22:30 | מאת: שי

מהמידע שמצאתי באינטרנט (בעיקר באמגלית) וכן מתשובתך אני חושבת שאני סובלת מזה. יש מה לעשות? האם יש רופא שמתמחה בזה בארץ? אולי אתה? הבנתי שזה מצב כרוני אבל אני מחפשת דרך להקל על המצב ולמצוא דרך להראות טוב יותר כי אני מאוד מקפידה על תזונה וספורט אבל זה לא מועיל...

מנהל פורום כלי דם ורידים