כאב מאחורי ברך שמאל בזמן גירוי מיני

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

16/06/2020 | 00:06 | מאת: ישראל

בשנה האחרונה, כל פעם שאני מקיים יחסי מין או אפילו רק בזמן גירוי מיני, אני חש בכאבים בצד האחורי של ברך שמאל. כאילו נתפס לי שריר/גיד או משהו כזה. התחושה נעלמת בסיום יחסי המין. הנ"ל כואב, מציק, מוציא אותי מריכוז וגורם לי להתרכז בכאב במקום בבת זוגי וכמובן מדאיג. אני חושש שאולי יש לי וריד/עורק קצת חסום. מה דעתך? האם מדובר בתופעה נפוצה/ידועה?

16/06/2020 | 01:27 | מאת: ישראל

שכחתי לציין שאני בן 45.

16/06/2020 | 11:30 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא נמשע כמו בעיה עורקית יתכן מקרין ממקור אגני אך גם וריד יכול לכאוב . יכול להיבדק אצחי 035667700

מנהל פורום כלי דם ורידים