טיפול בורידים בלייזר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/03/2020 | 21:37 | מאת: אודליה

הי , שבוע הבא אעבור טיפול (ניתוח)בורידי הרגלים בלייזר עקב אי ספיקה ורידית . האם ההליך מסוכן? ההחלמה מהירה יחסית? תודה

03/03/2020 | 12:14 | מאת: ד"ר רם אברהמי

הליך לא מסוכן 1% סיכון לפקקת בורידים העמוקים 3% סיכון לפגיעה תחושתית בעצב בשוק . מיד הולכים כאבים יתכנו במידה קלה לקוב עד חודש חודשיים מהתהליך חולף

07/03/2020 | 19:55 | מאת: שאלה

אתמול עברתי את הניתוח של גלי הרדיו, יש איזה חלק ברגל שהוא עדיין רדום... אין תחושה .האם זה תקין? יש לציין שרוב היום הרבתי בהליכות ובנתיים אין כאבים. נוטלת מהיום אטופן... האם חוסר התחושה אמור להדאיג? תודה

10/03/2020 | 00:14 | מאת: שאלה

חמישה ימים לאחר ההליך ועדיין יש חלק ללא תחושה.. הגיוני

מנהל פורום כלי דם ורידים