רגל ימין קרה ודלקת הישבן

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

27/01/2020 | 04:31 | מאת: קרוליין

לפני שבועיים חטפתי דלקת ברגל ימין מהשלכה לישבן דברתי עם אחות באונלייין היא אומרת שזה כנראה כלי דם אני חולת סוכרת סוג 2 אני לוקחת גולקמין ואנדלקס כול אני מפחדת ד"ר יכול להיות שזה מהדלקת הרגל אני צריכה לדעת אני גם בקושי דורכת עליה רק עכשיו התחלתי לדרוך עליה היא הפנייה למיון בלינסון מה אני צריכה לדאוג ?אני לא כל כך דורכת עליה

27/01/2020 | 09:55 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא ניתן להבין עם יש דופק ברגל והיא חמה במישוש עם היד סימן שזה מהגב ממליץ לבדיקת רופא שיבדוק הנל .

מנהל פורום כלי דם ורידים