ורידים בולטים בפנים ( כחולים ) לאחר טיפול בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/12/2019 | 18:18 | מאת: תום

ורידים בולטים בפנים ( כחולים ) לאחר טיפול בגלי רדיו שלום רב לאחר טיפול בגלי רדיו במכשיר viora אצל רופאת שיניים לצורך טיפול בכאבים במפרק הלסת הופיעו אצלי ורידים בולטים באיזור הטיפול. עברו כבר שישה ימים. האם ניתן לעשות משהו כדי להחזיר את המצב לקדמותו ? האם התופעה ידועה? בתודה

23/12/2019 | 07:14 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא יודע אך תהליך לוקח זמן היתי ממתין 6 שבועות

26/12/2019 | 00:42 | מאת: תום

ד״ר אברהמי שלום ותודה על תשובתך 1. האם כוונתך שתוך כשישה שבועות( לאחר הטיפול ב-rf) המצב יכול לחזור לקדמותו? 2. האם אפשר לטפל בורידים בפנים כפי שמטפלים בורידים ברגליים ? המון תודה על התייחסותך תום

מנהל פורום כלי דם ורידים