שאלה של TOS, ממצאי סריקת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

08/11/2019 | 22:50 | מאת: שלומי

שלום, בבדיקת דופלקס עורקי ידיים נמצא שבתרגיל אדסון - הרמה היד והטיית הראש - בעורק התת בריחי נרשמה הפרעה קלה בזרימת הדם ל"ד 130 ממ"כ. בתרגיל אדסון נרשמה הפרעה בזרימה בעורק הרדיאלי. ביד שמאל בעורק התת בריחי נרשמה הפרעה משמעותית בזרימת הדם ל"ד 130 ממ"כ. וקיים קושי בהפקת דופק בעורק הרדיאלי. אשמח לדעת האם מדובר במצב מסכן חיים? כמו כן מהן דרכי הטיפול הנהוגות? תודה

10/11/2019 | 10:14 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא סיכון חיים אפשר לחיות עד 120 לא בכל דבר צריך לטפל . מיתן לקבוע לדר מנביץ איגור המטפל ב TOS במחלקת כלי דם בלינסון

10/11/2019 | 18:57 | מאת: שלומי

שכחתי לציין ששלחו אותי לבדיקה עקב כאבים באצבעות כף היד כבר מעל חצי שנה.

מנהל פורום כלי דם ורידים