פענוח דופלקס של עורקי צוואר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/09/2019 | 11:52 | מאת: לילי

בבדיקת דופלקס עורקי צוואר התקבלו התוצאות הבאות. ימין- מוצא העורק הפנימי-רבדים מעטים,הסתיידות חלקית ללא הצרות משמעותית. עורק חיצוני-ללא הפרעה לזרימת הדם. עורק בין חולייתי-ללא הפרעה המודינמית. שמאל-התפצלות העורק המשותף- רבדים מעטים,הסתיידות חלקית ללא הצרות משמעותית. העורק הפנימי המקורב-רבדים מעטים ללא הצרות משמעותית עורק חיצוני- הפרעה קשה עורק בין חולייתי-ללא הפרעה המודינמית 1. האם ישנה בעיה? תודה על תשובתך

24/09/2019 | 01:16 | מאת: לילי

מצרפת מסמך תוצאות

26/09/2019 | 17:34 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אין בעיה מצינים שיש היצרות בעורק חיצוני ולזה אין משמעות קלינית כי בפנים ריבוי כלי דם שמפצים על כל היצרות . העיקר הזרימה למוח טובה ודאי המצב לא דורש התערבות כל שהיא

מנהל פורום כלי דם ורידים