התנפחות והתפוצצות ווריד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/09/2019 | 22:41 | מאת: נוגה

ביום שבת האחרון היה לי כאב פועם בזרת וראיתי ווריד קטן בזרת שהתנפח. לאחר זין מה זה חלף. לאחר כשעה שוב אותו כאב רק בווריד אחר בתחתית כף היד - ווריד התנפח, יצר נפיחות ואדמומיות למשך כמה שעות עם כאב גובר ולבסוף הפך לשטף דם. לא קבלתי שום מכה באיזור וגם זה קרה בשני כלי דם שונים באותה היד. האם יש סיבה לבירור או שזה תקין? ממה יכול לנבןע?

03/09/2019 | 16:32 | מאת: ד"ר רם אברהמי

שכיח לא דורש ברור יעבור לבדמספר ימים יספג . אם יופםיע במקומות אחרים בגוף אז לבדיקה

מנהל פורום כלי דם ורידים