כאב בכפות הרגליים ותחושת קור בכפות והאצבעות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

27/08/2019 | 21:11 | מאת: דניאל

בן 53 סובל מזה שנה מכאב ( גם במנוחה ובשינה ) בכפות והקרסול של הרגליים ומזה שנתיים תחושת קור ואי נוחות בכפות האצבעות ברגליים.בדיקת רנטגן ללא ממצאים.בדיקת אקו לב גם תקינה.ביקשתי מרופא המשפחה להפנות אותי למרפאת כלי דם,אך הוא שלל שזה נובע מבעיה בזרימת הדם משום שהדיקת הדופק ברגליים היתה תקינה והעדיף לשךוח אותי למרפאה ראומטולוגית למרות שבדיקות הדם היו תקינות. השאלה שלי מה עושים,האם אכן אין קשר בין הבעיה לכלי דם דם? תודה מראש!

28/08/2019 | 09:00 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא קשור לכלי דם כל התלונות עיצביות לברור בכיוון זה סוכרת נירופטיה EMG

מנהל פורום כלי דם ורידים