שטפי דם בידיים ורגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

31/07/2019 | 20:34 | מאת: שטפי דם ברגליים וידיים

מרגישה זה מספר חודשים שטפי דם ברגליים וידיים.לעיתים זה בא לידי ביטוי גם באמצעות עקצוצים.בעיקר בחלק העליון של הירך. עשיתי בדיקות דם. לא נמצא משהו חריג. הולכת בקרוב לבדיקה אצל אורטופד ( על פי המלצת הרופא הכללי).האם יש טעם לקבל הפניה גם למומחה כלי דם.מה יכולות להיות הסיבות לתופעה.בת 55.

01/08/2019 | 10:17 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא נשמע בעית כלי דם . אך יכולה להיבדק

01/08/2019 | 11:12 | מאת: שרה

אם לא כלי דם-מה כן יכולה להיות הבעיה.מה האפשרויות.תודה.כאמור: התחושה היא זרמים ברגליים( בכל חלקי הרגל) וגם בידיים. אין כאבים.

מנהל פורום כלי דם ורידים