דופלר צוואר עורק שמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/06/2019 | 17:07 | מאת: רותי

עורק צוואר משמאל דופלר עורק הפנימי: אי סדירות פני הרובד ללא הצרות משמעותית רבדים טרשתיים. הסתיידות ניכרת עורק חיצוני: הפרעה קשה עורק בין חולייתי: ללא הפרעה הומודינמית בתודה ,

26/06/2019 | 18:12 | מאת: ד"ר רם אברהמי

בשיקה נחשבת לתקינה כי מה שמענין זה הזרימה למוח ואין היצריות בעורקים ההולכים למוח יש היצרות בעורק חיצוני עורק שהולך לפנים ואין לו כל משמעות יכול להיות חסום ולא משפיע כי יש הרבה אספקת דם לפנים לסיכום לא מחייב טיפול ניתוח או צינטור .

מנהל פורום כלי דם ורידים