פענוח דופלר ורידי רגליים. משמעות.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

15/06/2019 | 09:46 | מאת: נילי

שלום, אני בת 77 בבדיקת דופלר ורידי רגילים נמצאשאין עדות לפקקת אבל במערכת השטחית בשתי הרגלים נמצאה אי ספיקה מסתמי הוריד ספנה הגדולה בגובה השוק עם דליות קלות בשוק הפנימית וגם אי ספיקה של מסתמי הוריד הספנה הגדולה האקססורית השטחית בשוק העליונה ברמה קלה ברגל שמאל. אודה לך אם תעזור לי להבין את המשמעות. תודה

16/06/2019 | 08:18 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אין בכך כל משמעות פרט להגיד שיש לך אולי מעט דליות באם מפריע ניתן לנסות גרב אלסטית וניתן ליעוץ כיררג כלי דם זה בהחלט לא מסוכן או בעיתי

מנהל פורום כלי דם ורידים