ורידים בולטים לאחר עמידה ממושכת

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/05/2019 | 22:48 | מאת: תום

שלום רב אני גבר בשבוע שעבר עבדתי רצוף 16 שעות ללא ישיבה כמעט. לאחר מכן סבלתי ( ועדיין סובל מעט) מכאבים ברגליים נוסף על כך וריד מעל כף הרגל ושני ורידים בכף הרגל בולטים מעט יותר כעת. וצבעם כחול ( אני כהה ואלו ורידים שלפני כן לא ראיתי ) אני מטפל בג׳ל ייעודי ונח (לא נמנע מפעילות גופנית מבוקרת אך נמנע מעמידה ממושכת ) האם המצב יכול לחזור לקדמותו ? מה עוד אני יכול לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו? האם גריבה של גרב אלסטית ומריחת ג׳ל ייעודי עשויים לסייע? בכבוד רב ובברכה תום

27/05/2019 | 13:49 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ניסיון גרב אלסטית חלק ישתפר כמובן באם לא יחלוף לבדיקת כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים