כאבים ברגל לאחר הליך צנתור בעקבות אי ספיקה ורידית ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

14/05/2019 | 11:09 | מאת: מרינה

שלום רב, בתאריך 16.04 בעקבות אי ספיקה ורידית, עברתי V-block implantation to SFJ + Emboloscleroteraphy of grate safenous vein. הכל היה בסדר ובימים האחרונים אני חווה מין עוויתות/ספאזם במקום בו מוקמה השרוולית, כאבים חד וחזק שמצריך ממני לשכב לכמה דקות עד שיעבור. מתרחש בין 3-7 פעמים ביום. גרב אלסטית עוזרת במעט בשלב זה. השאלה שלי היא האם התופעה נורמלית ותחלוף? האם יש להתייחס לכאב החדש כמשהו שמצריך בדיקה/טיפול? (יש לציין שהרופא המטפל לא מתרגש כל עוד אין חום/נפיחות אך גם לא ביצע בדיקה בשלב זה) הכאב מאוד חד וחזק ותופס אותי במצבים מאוד בעייתיים ומתגבר עם הימים שעוברים. מודה מראש

14/05/2019 | 13:48 | מאת: ד"ר רם אברהמי

טיפול יחסית חדש. איני מבצע שכמותו . איני מכיר כל תופעות הלואי שלו . ממליץ להיבדק שוב מוזמנת להגיעה לבדיקה אלי 036557700 בברכה דר אברהמי

מנהל פורום כלי דם ורידים