שטפי דם גדולים יחסית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/03/2019 | 10:31 | מאת: דבורה

שלום. שמי דבורה בת 18 בריאה בדרך כלל. בתקופה האחרונה יש לי שטפי דם ברגליים יחסית גדולים בל שקיבלתי מכה בכלל. לפני חצי שנה זה היה ממש גרוע. כמעט בכל מקום ברגל. נראתי כאילו חטפתי מכות.. מה זה יכול להראות ולמה זה קורה? תודה מראש

22/03/2019 | 09:00 | מאת: שטפי דם

שטף דם מחבלה זה ענין טבעי אם ספונטני יש לבדוק בכל ספק ניתן לפנות לבדיקת רופא מטפל לבצע ספירת דם . אך מוכר בסוגי עור מבנה רגל מסוים ליפאדמה או אנשים רזים לראות שטפי דם מפגיעה מינימלית .

מנהל פורום כלי דם ורידים