ורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/03/2019 | 17:46 | מאת: רויטל

שלום, אני בת 24 ולאחרונה החמיר לי המצב של הורידים ברגליים, הורידים התחילו להיות בולטים וכחולים. רציתי לדעת אם יש קשר בין נטילת גלולות מינס והאם יש מצב שזה עשה לי קרישיות דם? למי אני צריכה לפנות לטיפול? תודה

14/03/2019 | 08:18 | מאת: דליות

אין קשר בין הופעת דליות לקרישיות . נכון שגלולות יכולות להגביר קרישיות ללא קשר לורידים בכל מקרה מציע לפנות לכריריורג כלי דם . אכן טיפול נורמונלי וגם גלולות יכולות להגביר הופעת נימים . נין אלי בטל 036557700 תלמ מרכז רפואי

מנהל פורום כלי דם ורידים