נקודות קטנות אדומות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

22/02/2019 | 22:39 | מאת: ישי

שלום דוקטור. הייתי אצלך לא מזמן בגלל בעיה שאני עומד או יושב הכף רגל נהיית סגולה/אדומה. כבר 3 חודשים לפני יומיים שמתי לב שהתחילו לי נקודות אדומות קטנות על כף הרגל שלא היו קודם. ואני קצת חושש האם זה מסוכן *ככה הנקודות האדומות נראות: http://www.up2me.co.il/v.php?file=2487361.jpeg מאוד אשמח למענה. תודה

24/02/2019 | 10:27 | מאת: נקודות אדומות

לא יכול להגיע לתמונות . הנקודות מגודש כשרגל כלפי מטה צריך להשתדל ללכת הרבה לנוח עם רגל מורמת ולפי הצורך באם בצקת גרב אלסטית ומעקב רופא משפחה .

מנהל פורום כלי דם ורידים