גרביים אלסטיות לורידים ברגליים בהריון

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/02/2019 | 22:19 | מאת: ורידים ברגליים בהריון

היי ! אני בהריון שלישי וחווה כאבים עייפות ויותר ורידים שטחיים בולטים ורידים ממה שהיה בהריונות הקודמים וכן בשלב מוקדם יותר בהריון . הכאבים והורידים בעיקר ברגל ימין מהשוק ועד לירך כשבעיקר שורף מאחורי הברך וירך פנימית . כרגע גורבת גרביים אלסטיות עד הברך וחשה שזה מעט עוזר אך לא ממש משמעותי לתפקוד . רכשתי גרביים גבוהות עד הירך .. האם כדאי לשים בשתי הרגליים? למרות שבעיקר הסימנים ברגל אחת ? מקווה שברור שזה מאווווווד לא נוח וימי הקיץ עוד לפנינו... תודה

19/02/2019 | 09:41 | מאת: גרביים בהריון

רצוי כל עוד זה עוזר פחות כאבים ובצקות כשמגדיש הסאב ניתן להוריד לא חיסים כל היום למרות שרצוי . יש מזגן לרוב אז בלי קיטורים

מנהל פורום כלי דם ורידים