כף רגל סגולה אדומה נפוחה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

17/02/2019 | 22:36 | מאת: שרית

דר אברהמי שלום. בתי בת ה13 כבר חודש וחצי אחרי ניתוח כושל בבוהן כף רגל (ציפורן חודרנית). הבוהן נפוחה אדומה -סגולה וכואבת. הפצע מסרב להחלים . טופלה באנטיביוטיקות שונות בבתי חולים אך הנוזלים הכאבים והצבע לא עוברים. האם יתכן שיש סכנה של חוסר באספקת חמצן לבוהן בגלל בצקת? איזה טיפולים אפשריים כדי לאפשר זרימת דם טובה לאזור? תרופות או אופציות נוספות. כמה זמן הרקמה יכולה לעמוד במצב כזה? תודה, שרית

18/02/2019 | 08:18 | מאת: כיחלון לאחר ניתוח ציפורן

ממליץ לבדיקה אצלי יתכן ורק תהליך הדורש זמן באם כאבים קשים אז יתכן חוסר אספקת דם או גודש . לבדוק האם לא יותר קל שהרגל מורמת

18/02/2019 | 19:36 | מאת: שרית

תודה על התשובה. כאשר ביתי עם רגל מורמת הבוהן אדומה, וכשהיא יושבת או מנסה ללכת הבוהן הופכת סגולה. מה המשמעות? תודה

מנהל פורום כלי דם ורידים