וריד במרכז כף היד שנראה פועם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/02/2019 | 16:41 | מאת: גליה

ד"ר שלום שמתי לב לוריד שרואים אותו פועם במרכז כף היד הפנימי שלי. כף יד שמאל. בנוסף בקצות האצבעות יש תחושה של נימול, ספק נפיחות. קצה האמה והקמיצה אדום.יש לציין שקצות האצבעות גם בכף יד ימין אדומות עם אותה תחושה. בנוסף, לפעמים מלווה לזה תחושת גרד עם אדמומיות קלה. תודה

06/02/2019 | 13:58 | מאת: כלי דם ביד

לבדיקת כירורג כלי דם או כף יד לאברור מהתאור במה מדובר וריד לא פועם רק עורק

06/02/2019 | 15:47 | מאת: גליה

עורק פועם במרכז כף היד הפנימי. רואים עליה של העור בקצב פעימות. זה הולך ובא

מנהל פורום כלי דם ורידים