סטנדגראפט באורטה לאחר טראומה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

24/01/2019 | 15:21 | מאת: יניב

לפני שנתיים הוכנס לי תומכן לאורטה בעקבות תראומה . התומכן ממוקם מתחת לעורק תת בריכי שמאלי וחוסם את המוצא של עורק יד מכאן אני סובל מזרימת דם מוחלשת ליד וזרימת דם מכלי דם פריפריים . השאלה היא כל כמה זמן אני צריך לעבור ביקורת ובדיקות שהכל תקין ? והאם אני זה שצריך לפנות לביצוע הביקור או הגורם המנתח צריך לזמן אותי לביקורות?והאם יש הגבלה של פעילות פיזית בעקבות המצב ? אני יציין שיש לי גם פילטר ivc שלא הצליחו להוציא בוריד הנבוב התחתון

24/01/2019 | 17:49 | מאת: סטנט לאורטה

אין מגבלה מבחינת פעילות מעקב לרוב דופלקס פעם בשנה או לפי החלטת מומחה בכלי דם

24/01/2019 | 21:18 | מאת: יניב

מה לגבי המצב של הסטנד והמיקום שלו? לבדוק שאין דלף או כל דבר אחר ? הכניסו לי את הסטנד בעקבות קרע אחרי תאונת דרכים

מנהל פורום כלי דם ורידים