דופלר עורקי צווארימין ושמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/01/2019 | 07:16 | מאת: אירית

רציתי להבין את התוצאה שך הבדיקה ימין חסימה של העורק המשותף וזרימה תקינה שמאל חסימה של העורק הפנימי וזרימה תקינה CCA-PROXשמאל 46 ימין 0 CCA-DIST שמאל 40 ימין 0 BIFשמאל 42 ימין 170 ECAשמאל 46 ימין 36- ICA-PROX שמאל 0 ימין 140 ICA-DIST שמאל 0 ימין 52 אשמח לקבל הסברים למייל או בפון יום נעים

21/01/2019 | 10:44 | מאת: דופלקס קרוטיד

לא ניתן להסביר לא פגישה עם כירורג כלי דם הכתוב אינו ברור מספיק אך לפי זה שאתה שואל וכותב סימן שיש זרימת דם למוח למרות שכתוב חסוסם חסום

מנהל פורום כלי דם ורידים