כאב שטפי דם לאחר הזרקת תרומבין לעורק פמורלי.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

31/12/2018 | 19:00 | מאת: פיני

שלום ד"ר נכבד לפני כשבוע עברתי הזרקת תרומבין בעיקבות דימום מעורק פמורלי מימין לאחר הכנסת סטנט לקרוטיס. הסגירה צלחה אך בעקבותיה הופיעו שטפי דם שמתחילים להיספג ובצקת בשיפור. העניין הוא כאב חזק ברגל. האם זו תופעת לוואי בשל חבישות הלחץ הארוכות שהיו חלק מהטיפול? האם זהו מהלך החלמה תקין? אחרי כמה זמן אפשר לחזור לפעילות מלאה? תודה מראש על תשובתך המלומדת. פיני.

01/01/2019 | 16:42 | מאת: כאב לאחר המטומה במפשעה

מוכר ידוע יקח חודשיים שלושה עד שתרגיש שלא מפריע . פעילות לפי עוצמת הכאב

מנהל פורום כלי דם ורידים