נפיחות/ויריד בין הרקה לעין

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/11/2018 | 18:18 | מאת: עוז

שלום רב, בימים האחרונים הופיעה לי נפיחות בין הרקה לעין שמגישה כמו וריד (יש דופק שנוגעים). הופיע גם נקודות נפוחות אחרות בחלק האחורי של הראש. המקום רגיש מאוד וכואב כאשר נוגעים. בנוסף, הופיעו רעידות /התכווצויות בלתי רצוניות של העפעף. יש לציין שלאחרונה אני מתאמן לתחרות והעומס האימונים עולה.

26/11/2018 | 10:20 | מאת: עורק טמפורלי

זה לא וריד זה עורק טמפורלי לכן יש דופק לא לטיפול אלא אם יש כאבי ראש בכל מקרה באם מציק תפנה לבדיקת רופא

26/11/2018 | 10:34 | מאת: עוז

ראשית, תודה רבה על התגובה המהירה. שנית, האם יש קשר להופעת הנפיחויות האחרות בחלק האחורי ולרעידות העפעף? שלישית, איזה רופא (תחום) מטפל בבעיה זו. לבסוף, ממה זה נגרם?

מנהל פורום כלי דם ורידים