תוצאות בדיקת דופלר קרוטיס

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/11/2018 | 20:59 | מאת: Endy

שלום רב אני בן 44, להלן תוצאות בדיקת קרוטיס שעברתי: בדיקת דופלקס עורקי הצוואר סיבת הפניה : הערכת הצרות. צד ימין : קרוטיס משותף (CCA: ( לא נמצאו רבדים טרשתיים. זרימת הדם נמצאה תקינה. קרוטיס פנימי (ICA: ( נמצאו רבדים טרשתיים הומוגנים במוצא העורק הגורמים להצרות פחות מ- %50. קרוטיס חיצוני (ECA: ( נמצאו רבדים טרשתיים הומוגנים שטחיים במוצא העורק . זרימת הדם נמצאה תקינה. ורטברליס :כיוון וזרימת דם תקינים. צד שמאל : קרוטיס משותף (CCA: ( לא נמצאו רבדים טרשתיים. זרימת הדם נמצאה תקינה. קרוטיס פנימי (ICA: ( נמצאו רבדים טרשתיים הומוגנים שטחיים במוצא העורק ללא הפרעה המודינמית. קרוטיס חיצוני (ECA: ( לא נמצאו רבדים טרשתיים. זרימת הדם נמצאה תקינה. לסיכום: כמתואר. ורטברליס : כיוון וזרימת דם תקינים

22/11/2018 | 08:08 | מאת: דופלקס

בדיקה תקינה לא דורשת טיפול מעקב ניתן בעוד שנתיים שלוש לחזור על הבדיקה

29/11/2018 | 23:57 | מאת: Endy

תודה דוקטור! לאיזה רופא עליי לפנות להמשך מעקב? דרך אגב - האם יש מניעה לטוס לחו"ל? תודה שוב על העזרה!

מנהל פורום כלי דם ורידים