אי ספיקה ברגל שמאל ............

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/11/2018 | 21:28 | מאת: אס

היי שלום, אני בת 26 והתגלה אצלי ברגל וריד בצד שמאל שיש בו אי ספיקה מעט קשה כתוב בטופס של הדופלר. הלכתי לרופא והוא המליץ על ניתוח לייזר או כירורגי להוצאת הווריד, רציתי לשאול האם זה רלוונטי לעשות בגיל כזה ניתוח? האם הווריד יכול להתפוצץ? מה יקרה אם לא אעשה אותו, אני צעירה ומרגישה שיש לי בעיה של מבוגרים, מה הסיכונים אם אעשה או לא אעשה הניתוח, אשמח למענה תודה רבה רבה!!!

11/11/2018 | 08:38 | מאת: אי ספיקה שטחית

לא מסוכן לא חובה לבצע טיפול אם ללא טיפול אז רצוי גרב אלסטית לגבי הטיפולים מטפלים בבעיה בצורה פשוטה לכן אם מפריע לטפל . ורידים חוזרים במידה כזו או אחרת עם הריונות והגיל אך לא באותה מידה באם מבוצע טיפול בהצלחה

מנהל פורום כלי דם ורידים