גיד אכילססססס מתאחה מעצמו????

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/11/2018 | 10:02 | מאת: יעל

היי אבא שלי חולה סוכרת קיבל מכה ברגל בעקב מאחורה מאז נהיה לו פצע נוראי שלא החלים הלך למיון הוציאו לו בניתוח את הגיד כיוון שהיה רקוב כרגע הזרימת דם טובה אבל נהיה כמו בור ברגל זה ממש מלחיץ והוא סובל מכאבי תופת( אגב הוא היה מטופל שלך ואתה הפנית אותו למיון באופן דחוף) שאלתי היא כזאת האם הגיד יתאחה? "הבור הזה יעלם"? צירפתי קובץ של הרגל לפני הניתוח

05/11/2018 | 10:59 | מאת: גיד

הגיד לא מתאחה צריך להוריד אותו כי הוא רקוב והרגל תלך. גם כך במעורבות של גיד אכיליס מאחר ומגיע לעקב יש סיכון גדול שלא יתרפא

05/11/2018 | 11:54 | מאת: יעל

את הגיד הורידו בניתוח. את כל הגיד נוצר מין בור כזה...מה יהיה הלאה? והאם ראית את התמונה?

מנהל פורום כלי דם ורידים