וורידים בולטים בידיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/11/2018 | 16:05 | מאת: רונה

שלום רב, שמי רונה. עובדת בעבודה פיזית(מטבח) בת 26 בריאה. לאחרונה שמתי לב שהוורידים בחלק הקדמי של כפות הידיים התחילו לבלוט, ז״א להיות נפוחים. תמיד הייתי רואה את הצבע הירוק/ כחול שלהם אבל לאחרונה הם מדי פעם בולטים גם(כמו אצל גברים) רציתי לדעת מדוע זה קורה? ואם ימשיכו לבלוט עוד עם הגיל ועם העבודה המאומצת ? תודה!

04/11/2018 | 11:44 | מאת: ורידים בידיים

ורידים זה חלק ממבנה הגוף ודאי במאמץ ועבודה גופנית הם יבלטו יותר . באם יש נפיחות של גפה לא של ורידים אז יש לבדוק

מנהל פורום כלי דם ורידים