כירורג כלי דם אשמח לעצה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/10/2018 | 19:54 | מאת: מורן

שלום.. מצורף קובץ עם תשובה של דופלר. אשמח לדעת מה זה אומר ומה הטיפול לזה. סובלת מכאבים ברגל שמאל . עם תופעות של ורידים בולטים, דליות, ושף דם.

08/10/2018 | 12:19 | מאת: ורידים

לא יכול לראות הקובץ ניתן לקבוע לבדיקת כירורג כלי דם

10/10/2018 | 09:23 | מאת: מורן

רשמת בתגובה שלא יכול לראות הקובץ שצירפתי . להלן התוצאה שרשומה בדופלר . מערכת שטחית משמאל . ספנה גדולה - יש עדות לאי ספיקה מגובה ספנו פמורלי ועד גובה שליש אמצעי של הירך כמקור לקולטרלים הממשיכים לשוק , כמו כן הודגם קולטרל שטחי באספקט קדמי בירך ובגובה הברך מתפצל לאספקט לטרלי בשוק ולאספקט אחורי בגובה משקע הברך ממקור האגן . ספנה קטנה - אין עדות לאי ספיקה . מאוד לחוצה מהתשובה מבקשת לדעת אם עש מקום לדאגה . אני בהריון בשבוע 22. תודה .

מנהל פורום כלי דם ורידים