רואים לי את הורידים מתחת לעור

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/09/2018 | 01:22 | מאת: א

אני בת 47 סובלת ממעי רגיז שקלתי 99 קילו. ובמשך מס שנים ירדתי במשקל בתזונב שלי צאוש דלה ובנוסף אני נוטלת כדור אימודיום ליום בשנב וחצי האחרונות אני ממעטת לצאת החוצה ואם כבר יוצאץ בעיקר בשעות הערב כך שאני פחות חשופה לשמש . שמתי לב והיום אפילו העירו לי שרואים את הורידים ביד ממש רשת ורידים מץחץ לעור. האם זה מעיד על מחלה ? יש לציין כי בכף היד הורידים שלי מאוד בולטים ויש גם דךיות ברגליים צילנץי את היד

03/09/2018 | 08:41 | מאת: ורידים

זו לא מחלה כשיורדים במשקל יש ירידה ברקמה תת עורית והורידים בולטים יותר

03/09/2018 | 09:57 | מאת: א

אף פעם לא הייתי שמנה ביד אבל עכשיו ממש רואים רשת קורי עכביש מתחת לעור זה קשור ךירידה במשקל? בצילום ממש רןאים את בורחדים אפיךו את הנימים

מנהל פורום כלי דם ורידים