דוקטור נכבד ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/08/2018 | 00:55 | מאת: סחלב

יש לי הרבה מאוד ורידים ברגליים. חוץ מאחד הם אינם בולטים החוצה מהעור אלא נראים כשרטוטים מקושקשים על פני כל הרגלים הבולט היחיד הזה נמצא מתחת לברך מצד ימין על רגל ימין.הוא בגודל של אצבע בערך. שאלתי 1)האם זה מסוכן? 2) מה לעשות איתו בטיסה? אני טסה ביום ראשון הקרוב (לכן אודה לך אם תענה לי מהר) טיסה של 9 שעות עם הפסקה של שעה וחצי. עוד אציין כי כל הרגליים כולל הוורידים אינם כואבים לי.וכי אני בריאה ובכושר לא רע. אני בת 70

03/08/2018 | 07:02 | מאת: ורידים

טיסה חופשי אם יש בצקת אפשר גרב אלסטית כשחוזרת לבדיקת כלי דם ניתן אצלי 036557700

03/08/2018 | 08:43 | מאת: סחלב

רוב תודות על התשובה המהירה!

מנהל פורום כלי דם ורידים