נימול בשפתיים ובלשון

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/08/2018 | 10:08 | מאת: אבי

היי ד"ר, אני בן 43 ומרגי תחושת נימול בשפתיים ובקצה הלשון כ 4 חודשים. בדיקת CT נמצאה תקינה אבל בבדיקת דופלקס עורקי צוואר בצד ימין נמצא הממצא הבא ורטברליס : נרשמה זרימה בעלת תינגודת גבוהה המעידה על הצרות דיסטאלית קשה. מה המשמעות של זה?

02/08/2018 | 17:57 | מאת: דופלקס

אין קשר בין הממצא בעורק ורטברלי לתלונות יכולה לפנות ל נירו אנגיולוג בנושא זה אף שלא ניראה שיש מקום להתערבות בצינטור ץ הנממצא פרושו שיתכן ויש היצרות בעורק בהמשכו אך יש 4 עורקים המזינים המוח ולרוב היצרות כנל לא דורשת טיפול

מנהל פורום כלי דם ורידים