תשובה בדיקה דופלקס צווארי

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/07/2018 | 11:15 | מאת: בדיקה דופלקס עורקי הצוואר

צד ימין- קרטיס משותף לא נמצאו רבדים טרשתיים.זריצת הדם תקינה קרוטיס פנימי ICA-נמצאו רבדים טרשתיים הטרוגניים מסויידים בחלקו האמצעי של העורק הגורמים להצרות בשיעור עד 50% קורטיס חיצוני-לא נמצאו רבדים טרשתיים ורטבליס- כיוון וזרימת דם תקינים צד שמואל- לא נמצאו רבדים טרושתיים קרוטיס חיצוני ECA-נמצאו רבדים טרשתיים הטרוגניים מסוידים במוצא העורק.זרימת הדם תקינה . נוטל כדור קרסטור 10 + כדורים ללחץ דם (מאוזן) +פלויקס 75- לאמא היה אירוע מוחי האם מצריך טיפול ? תודה מראש

21/07/2018 | 11:20 | מאת: המשך שאלה בדיקה דופלקס צווארי

שלום רב . בהמשך לשאלתי בדיקה דופלקס צווארי . אני בן 67 עקב כאב ראש נשלחתי לבצע בדיקה

מנהל פורום כלי דם ורידים