הרגל נראית זוועה לאחר גלי רדיו

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/06/2018 | 21:41 | מאת: כיצד הרגל אמורה להיראות 7 חודשים אחרי גלי רדיו

שלום רב, לפני 7 חודשים עשה לי רופא מומחה ניתוח גלי רדיו בוריד שטחי גדול בשתי הרגליים . נשאר לי צורה של וריד מכוער וגם בליטות בשתי הרגליים.אתמול ביקרתי אצל הרופא והוא טען שהבליטות זה חלקים של הוריד שצריכים להיספג והשאר זה פיגמנטציה. הוא אמר לי לשים מייק אפ על הרגליים או קרם להבהרת העור. אני מרגישה שלמרות שהוא רופא בכיר, הוא מחרטט אותי . אולי אני טועה, אבל לא נראה לי שפיגמנטציה נראית בצורה של וריד. וכל מי שרואה את הרגליים שלי נבהל וחושב שחטפתי הרבה מכות כחולות. האם זה ייתכן שכך הרגליים נראות לאחר ניתוח גלי רדיו? יכולה לשלוח תמונות אבל לא בפורום, כי אני מתפדחת

26/06/2018 | 17:23 | מאת: ורידים לאחר טיפול בגלי רדיו

לאחר צריבה בחום יש פתהליך דלקת בוריד הוא נוקשה יתכן פגמנטציה ולאט לאט הוריד ניספג . זה יכול לקחת שנה וב3 % מהמקרים תשאר פגמינטציה . כך שהתאור שלך די מתאים למצב לאחר טיפול בגלי רדיו ויתכן שהוסיפו לך זריקות קצף . ממליץ עם כל הצער להאזר בסבלנות ניתן לטפל מקומי בגל ולטרן כל יום לחודש וכדור אבפרין אחד ביום לחודש חודשיים . בסוף הרוב מסתדר

26/06/2018 | 21:59 | מאת: תמי

תודה ד"ר על המענה המהיר. הגל הנ"ל הוא לא ג"ל לכאבים? אין לי כאבים. וסתם לסקרנות , מה זה הכדור הזה שאמרת? למה נועד הכדור? בעיקרון אני בהריון כעת אז לא לוקחת כדורים למיניהם

מנהל פורום כלי דם ורידים