צינתור ברגל בעורק הראשי

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/06/2018 | 22:18 | מאת: תמי שלו

שלום רב. בן זוגי אמור לעבור ניתוח צינתור בעורק הראשי ברגל. לצערי בביקור עם הרופא הוא היה בלחץ ועסוק, ולא קיבלנו שום מידע על הפרוצדורה. ממה שהבנתי הם ישתמשו בסטנד. אך אנחנו לא יודעים בקשר להרדמה? כמה זמן החלמה? מתי חוזרים לעבוד? אין לנו שום מושג. הרופא אמר שיקבעו לנו תור דחוף. כך שלא נספיק עוד להתיעץ איתו לצערי. תודה מראש

14/06/2018 | 09:34 | מאת: צינטור טיפולי

פעולה בהרדמה מקומית במפשעה לרוב עורכת כשעה . יום מתאשפזים למחרת צינטור אחרי יום משתחררים . חזרה לעבודה מידית לרוב .

מנהל פורום כלי דם ורידים